Skip to main content

Gemakkelijk en betrouwbaar zorgcontact met de Arene app.

Patiënten informatie

De app van Arene staat centraal in ons contact met patiënten. Met de app heb je de dokter altijd in je broekzak. Je kan de app gebruiken voor alle communicatie met de praktijk, bijvoorbeeld om een afspraak te maken, je medisch dossier of medicatieoverzicht in te zien, testuitslagen te bekijken, herhaalrecepten te bestellen en vragen te stellen aan de huisarts door middel van een e-consult. Je gegevens worden daarbij via een beveiligde verbinding met de praktijk uitgewisseld en zijn niet in te zien door anderen*.

Je kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play. Wil je meer weten over de app of heb je nog vragen? Kijk dan op speciale pagina over de app.

.App Store     Google Play

Moet ik naar de dokter?

Soms is het fijn om zelf eerst even onderzoek te doen, voordat je contact opneemt met de huisarts. Op het internet vind je veel informatie over gezondheid en ziektes. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal websites geselecteerd waarop je betrouwbare en duidelijke informatie kunt vinden:

Liever via een andere manier contact met ons?
Kijk dan op onze contact pagina.

Locatie Arene Emmeloord

Urkerweg 4c  8303 BX Emmeloord

Op deze locatie zijn werkzaam:

  • Henrieke Westerink, doktersassistente
  • Abida Tallih, praktijkondersteuner POH-S
  • Geraldine Kooij, praktijkondersteuner GGZ
  • Simone Bakker, administratief medewerker
  • Erik Kop, praktijkmanager

Onze praktijkondersteuners hebben hun eigen spreekuren waar je op afspraak terecht kunt.

De aanwezigheid van de doktersassistent varieert op verschillende dagen. Het loket bij de ingang zal niet langer bemand zijn. Indien u een afspraak heeft, kunt u plaatsnemen in de wachtkamer.

Bij onze doktersassistente kun je op afspraak terecht voor: oren uitspuiten, injecties, wondverzorging, uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek, hechtingen verwijderen, aanstippen van wratten, urineonderzoek en bloedsuiker controle.

 

Let op:
Wanneer je elders zorg ontvangt, bijvoorbeeld in een ziekenhuis, kun je de volgende huisarts doorgeven: J.F.M. Mutsaerts, als dit daar niet goed genoteerd staat krijgen wij geen brieven en is jouw dossier niet compleet.

*    Op de diensten in de app zijn het privacy statement en de gebruiksovereenkomst van Arene van toepassing.