Skip to main content

Inschrijven bij Arene

Schrijf je vandaag nog in voor digitale huisartsenzorg!

Bedankt voor je interesse in Arene! Wij streven ernaar om onze diensten in heel Nederland aan te bieden, zodat iedereen toegang heeft tot innovatieve, persoonlijke en digitale huisartsenzorg.

Een van de wettelijke voorwaarden voor het leveren van huisartsenzorg is dat we in geval van een noodgeval binnen 15 minuten bij jou kunnen zijn. Om deze zorg te garanderen, is het van belang dat we een samenwerkingsverband hebben met een huisarts of huisartspraktijk in jouw buurt.

Hoewel we ons netwerk wekelijks uitbreiden, kunnen we nog niet in heel Nederland deze garantie geven. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we je daarom het onderstaande formulier in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang je direct een bericht van ons.

Als we op dit moment al een samenwerking hebben met een huisarts of huisartsenpraktijk in jouw buurt, kun je je direct bij ons inschrijven. Mochten we nog geen samenwerkingsverband hebben in jouw omgeving, dan gaan we daar actief naar op zoek, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij Arene en samen met jou de zorg van de toekomst vorm te geven!

Let op:

Inschrijven bij Arene

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Geef je postcode als volgt in: 1234AB
Ongeldige invoer