vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Doktersassistente met ervaring!

(salarisschaal 6)

En niet zomaar één, maar een heel leuke collega met ervaring in een reguliere huisartsenpraktijk en die zin heeft om dingen anders in te regelen!

Wij van Arene
Arene is de eerste online huisartsenpraktijk van Nederland. We zijn innovatief en de organisatie aan het opbouwen. We hebben een fysieke werkplek voor assistentes in Etten Leur, maar hebben geen fysieke praktijk en organiseren alles rondom de huisartsenpraktijk online. Dit betekent dus dat niet de hele dag de telefoon rinkelt maar dat vragen, opmerkingen, verzoeken en patiëntencontact via berichten gaat. Natuurlijk bellen we ook als de situatie erom vraagt, zeker om patiënten wegwijs te maken in de app.

Arene is voor verzekerde mensen die geen toegang hebben tot huisartsenzorg. Dat kan zijn omdat de lokale praktijk geen patiënten aanneemt of een praktijk sluit. Vaak een gevolg van het huisartsentekort. Deze mensen kunnen zich dan bij ons inschrijven.

Online als het kan, fysiek als het nodig is.
Als online huisartsenpraktijk beoordelen wij vragen van patiënten altijd eerst via de digitale weg. Als vervolgens blijkt dat een patiënt fysiek gezien moet worden, of als er een verrichting gedaan moet worden, dan schakelen we met ons netwerk van reguliere huisartsenpraktijken. Zij zien vervolgens de patiënt voor fysiek onderzoek. En zo voorzien we met elkaar patiënten toch van huisartsenzorg, die geen toegang hadden tot een huisarts: digitaal als het kan, fysiek als het nodig is.

Spin in het web
We hoeven jou niet uit te leggen hoe belangrijk je als doktersassistente bent in een huisartsenpraktijk. En hoe belangrijk het is als processen goed lopen en ingeregeld zijn. Veel van de dagelijkse werkzaamheden gaan in een online praktijk precies hetzelfde als in een reguliere praktijk, maar veel zaken moeten wel net even anders ingericht worden. En juist daarbij hebben we jouw hulp nodig!

We willen met Arene bijdragen aan de oplossing voor de tekorten in de huisartsenzorg. En bouwen aan de toekomst van online huisartsenzorg. Dat doen we samen met reguliere huisartspraktijken in de regio. Op dit moment loopt er een pilot voor arbeidsmigranten in West-Brabant om ervoor te zorgen dat ook zij toegang hebben tot huisartsenzorg. Maar we bieden ook zorg aan Oekrainse vluchtelingen. Met als doel om in heel Nederland, als men geen toegang heeft tot een huisarts, een oplossing te bieden. En ook weer te vertrekken als een reguliere huisartsenpraktijk uitbreidt of start.

We zoeken:
Zie jij de voordelen van digitale innovatie? Werk je zelfstandig, ben je ondernemend, enthousiast en nieuwsgierig naar Arene? Neem contact op, stel al je 100 vragen en ontdek of je blij wordt van werken met ons! Lees hier meer over Arene online huisartsenpraktijk. En hou hier Arene op LinkedIn in de gaten.

We bieden:

  • Een salaris in schaal 6
  • Voorwaarden conform Cao-huisartsenzorg.
  • Dagen en uren (+/- 24 uur) in goed overleg; we werken als een team.
  • Een werkomgeving om initiatief te nemen en mee te denken in de ontwikkeling van de organisatie.

We vragen:

  • Werkervaring in een reguliere huisartsenpraktijk.
  • Een denkwijze gericht op oplossingen i.p.v. problemen.

Heb je vragen, mail of bel Vera Michielsen. Direct solliciteren? Leuk! Stuur je CV en overwegingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© . Alle rechten voorbehouden