vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Secretarieel medewerker

We zoeken een secretarieel medewerker met nieuwsgierigheid naar digitale zorg!

Het Arene team willen we uitbreiden met een allround secretarieel medewerker, die niet alleen verantwoordelijk is voor de administratieve taken, maar ook de manager ondersteunt en als een aanspreekpunt dient voor onze patiënten. Je voelt je thuis bij de digitale functionaliteiten van de online huisartsenpraktijk, zoals beeldbellen en communiceren via berichten en mail. Je bent iemand die zich verdiept in het functioneren van bijvoorbeeld onze app. Onze ICT-systemen zijn niet ingewikkeld en als je bekend bent met ICT, leren wij je hoe ze met elkaar werken.

Wij van Arene
Arene is de eerste online huisartsenpraktijk van Nederland. We zijn innovatief en onze organisatie aan het opbouwen. We hebben een fysieke werkplek voor assistentes en ondersteuners in Etten- Leur, maar hebben geen fysieke praktijk. Wij  organiseren alles rondom de huisartsenpraktijk online. Dit betekent dus dat niet de hele dag de telefoon rinkelt maar dat vragen, verzoeken en patiëntencontact via berichten via de Arene-app gaan. Natuurlijk bellen we ook als de situatie erom vraagt, zeker om patiënten wegwijs te maken in de app.

Arene is voor verzekerde mensen die geen toegang hebben tot huisartsenzorg. Dat kan zijn omdat de lokale praktijk geen patiënten aanneemt of een praktijk sluit. Vaak een gevolg van het huisartsentekort. Deze mensen kunnen zich dan bij ons inschrijven.

Online als het kan, fysiek als het nodig is.
Als online huisartsenpraktijk beoordelen wij vragen van patiënten altijd eerst via de digitale weg. Als vervolgens blijkt dat een patiënt fysiek geholpen moet worden, dan schakelen we met ons netwerk van reguliere huisartsenpraktijken. Zij zien vervolgens de patiënt voor fysiek onderzoek. En zo voorzien we met elkaar patiënten toch van huisartsenzorg die geen toegang hadden tot een huisarts: digitaal als het kan, fysiek als het nodig is.

Kracht van digitaal ondersteunen van de patiënt.
In een huisartsenpraktijk die zoveel mogelijk digitaal werkt, is het belangrijk dat processen goed lopen en ingeregeld zijn. De zorg blijft hetzelfde maar de route is anders. De patiënt, maar ook zeker zorgverleners, moeten vaak hun weg nog vinden in de digitale zorg. Wij van Arene willen bijdragen aan de oplossing voor de tekorten in de huisartsenzorg  We bouwen aan de toekomst van online huisartsenzorg. Op dit moment loopt er een pilot voor arbeidsmigranten in West-Brabant om ervoor te zorgen dat ook zij toegang hebben tot huisartsenzorg. Lees hier meer over de pilot | bndestem.nl Maar uiteraard hebben we als doel om in heel Nederland, als men geen toegang heeft tot een huisarts, een oplossing te bieden. En ook weer te vertrekken als een reguliere huisartsenpraktijk uitbreidt of start.

We zoeken:
Zie jij de voordelen van digitale zorg en geloof je dat dit steeds belangrijker wordt in de toekomst? Dan kan jij je bij ons inzetten om daaraan mee te bouwen en je digitale vaardigheden en ervaringen verder  ontwikkelen! Werk je zelfstandig, heb je snel overzicht en duik jij graag in processen? En heb je interesse om samen met het team te kijken hoe we de online praktijk verder kunnen inrichten? Neem contact op, stel al je 100 vragen en ontdek of je blij wordt van werken met ons! Lees hier meer over Arene online huisartsenpraktijk. En hou hier Arene op LinkedIn in de gaten.

We bieden:

  • Een goed salaris.
  • Voorwaarden conform Cao-huisartsenzorg.
  • Dagen en uren in goed overleg; we werken als een team.
  • Een werkomgeving om initiatief te nemen en mee te denken in de ontwikkeling van de organisatie.

We vragen:

  • Ervaring met ICT en digitale processen
  • Voorkeur voor ervaring in een zorgomgeving met een vorm van digitale zorg.
  • Een denkwijze gericht op oplossingen

Heb je vragen, mail of bel Vera Michielsen. Direct solliciteren? Leuk! Stuur je CV en overwegingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© . Alle rechten voorbehouden