vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Rondom Podotherapeuten

Over RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS), podotherapeut MSU echografisten (BHS) en bewegingswetenschappers (MSc) en zooltechnici. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, zowel door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen, als door organisatorisch talent te onderkennen.

Prakijken door heel Nederland

Met meer dan 260 praktijken door heel Nederland is RondOm Podotherapeuten goed bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg. Onze locaties bevinden zich vaak in medische centra, huisartsenpraktijken of ziekenhuizen. Kijk voor een actueel overzicht van onze locaties op onze website: www.rondompodotherapeuten.nl/praktijken

Wat is een podotherapeut?

Een podotherapeut is een hbo-zorgprofessional die gespecialiseerd is in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Deze klachten kunnen zijn ontstaan door een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes of reuma kunnen door de podotherapeut behandeld worden. De podotherapeut houdt bij het onderzoek en de behandeling altijd rekening met verschillende factoren die een rol zouden kunnen spelen bij het ontstaan van klachten, zoals biomechanische, neurologische en orthopedische factoren.

Teamwork

Gezien de vele positieve ervaringen van verwijzers en patiënten, is RondOm heel erg hard gegroeid. De verwijzingen en ervaringen zijn niet de enige redenen van onze groei. Ook ons team is enorm belangrijk. Als team dagen we onszelf elke dag uit om aan alle vanzelfsprekende verwachtingen, uitgesproken verwachtingen en steeds toenemende verwachtingen te voldoen en deze, waar mogelijk, zelfs te overtreffen. Dit lukt ons! Het geheim is simpel: onze medewerkers zijn allemaal in staat om samen te werken: om te delen en te geven in plaats van te nemen.

Daarnaast zijn we in staat om mee te bewegen als er (maatschappelijke) uitdagingen op ons pad komen, en kunnen we bedreigingen omzetten in kansen. Iedere professional binnen RondOm is bereid om te blijven leren en we zijn, als organisatie, bereid om te blijven investeren in de nieuwste behandeltechnieken en diagnostische apparatuur.

Service is key

We hebben een hoog service level waarbij de patiënt bij onzekerheid over de behandeling en voorgestelde therapie, altijd kosteloos recht heeft op een second opinion van een andere podotherapeut. Wanneer er zolen als therapie worden gegeven en het resultaat –wat verwacht mag worden en besproken is– blijft uit, is het mogelijk de zolen in te leveren en geld terug te ontvangen.
De werkwijze van een RondOm praktijk Als u bij een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten komt, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van uw klacht(en) gedaan. Dit is een erg belangrijk onderdeel van de behandeling. Aan de hand van de onderzoeksgegevens en -resultaten stellen zij een therapie voor. Als u akkoord bent start de therapie om de klacht(en) snel en doeltreffend te bestrijden. Deze behandeling kan bestaan uit één of meerdere therapieën:

Digitale (voet)zorg

RondOm Podotherapeuten is met meer dan 260 praktijken één van de grootste aanbieders van podotherapie in Nederland. Binnen RondOm zijn we ons altijd bewust van de maatschappelijke rol om de zorg te innoveren en te verbeteren. Zo bieden we binnen de organisatie verschillende manieren van digitale zorg aan.
Meer informatie over digitale zorg? Opvallende knop naar https://rondompodotherapeuten.nl/digitalezorg

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met 088-1180500 of online een afspraak inplannen via: https://rondompodotherapeuten.nl/afspraak-maken

Contact

088-1180500 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© . Alle rechten voorbehouden